La mall

Am fost la film la mall cu prietenu’ si colegu’ Vio, si pana sa inceapa treaba ( The Prestige) am mancat papa bun bun la Coltu Verde. Stand noi, ingurgitand si holbandu-ne la diversele specimene de baietasi cu diamant in ureche si remorcile lor lucitoare, mi-am dat seama ca mallu e un fel de gradina zoologica pentru lenesi.

 Cand te duci la zoo, animalele sunt in custi, triste si tu trebuie sa bati cu piciorul toata ditamai gradina ca sa admiri tot. Obositor. E, la mall, te asezi, te intorci usor intr-o parte si animalele trec pe langa tine!. Pure genius, that is! Animale in libertate, cu iluzia fericirii. Exemplare bine hranite si, in mod ironic, totusi nehalite, cu blanite sclipitoare, forme de introdus in boala, panarame, combinatori, combinatori wanna-be, tarfulite mai mici sau mai mari… tot ce vrei si asta in timp ce stai!!!

 Diferenta suparatoare este ca, la mall, lipsesc placutele cu explicatii… adica logic ca iti dai seama cand pe langa tine trece o panarama de clasa, pentru asta nu iti trebuie mai mult de doi ochi si o sinapsa libera… dar parca detaliile fac treaba interesanta: de unde e panarama (oras, cartier), unde ii place ei sa stea (sub volan, sub patura, sub orice critica), ce ii place sa manance (Shaorma light, lichid seminal light) si de unde se trage (panarama asemanatoare, muncitoare cinstita la APACA, etc).

 Gand mic: trebuie semne pe care sa scrie “NU lasati copii mici sa dea muie panaramelor”.

One response to “La mall

  1. commentulumadalina

    bai teo, esti genial. =))

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s