Bill Hicks despre diverse substante

O legenda a stand-up comedy-ului american. Comentator social, vizionar, dement, dispus sa mearga pana la capat. Din pacate, capatul a insemnat cancer pancreatic la 36 de ani. Aplecati urechea!

4 responses to “Bill Hicks despre diverse substante

  1. Felul cum se incheie colajul asta despre Bill Hicks pus de tine aici este zbarlitor. E o stare care poate putini o pot experimenta, sa treci de la ras la serios, de la inconstient la constient, de la jokes la worlds of wisdom.
    E foarte greu, cel putin asta mi se pare mie prin ochiul spectatorului, sa faci oameni sa rada apoi sa ii aduci in starea prima de constientza si sa inteleaga ca esti serios. Ca totusi glumele sunt glume, hai sa vorbim sincer ca pana la urma facem glume pentru ca lucrurile nu merg cum trebuie in societatea asta, ca nu putem sa gandim dincolo de nevoi si bani pentru ca – in esentza lor – nevoile si bani ne subjuga in fiecare zi, ca suntem sclavi servicilor, ca suntem dependentzi numai de lucruri de care n-ar trebui sa fim dependentzi, ca suntem manipulati si refuzam sa gandim pentru noi insine nu pentru noi ca “om in societate”, ca suntem ipocritzi si nici macar n-avem puterea sa recunoastem ca am gresit, ca pana la urma solutzia acestei lumi nu este sa progresam prin tehnologie ci prin simtziri si trairi – de aici pot spune doar atat: iubirea si morala nu se invatza pe internet sau prin tehnologie sofisticata.

    Bill Hicks … bine spus … o legenda!

  2. Whoa! Write the book already, dude! 😀

  3. „On Saturday, February 26th, 1994, Bill died. He was 32.”
    Atât aveam de comentat :))

Leave a comment