Politia Romana o comite!

Pe situl oficial al Politiei Romane se gaseste o pagina de informare/terifiere despre droguri.

La inceput gasim obisnuitele confuzii si fapte chinuite, vezi definitia drogul – este substanţa licită sau ilicită al cărei consum (din motive medicale sau din alte motive) determină fenomene de dependenţă şi toleranţă urmata de exemplele: alcoolul, tutunul, tranchilizantele, amfetaminele, cannabis, cocaina, opiul şi derivaţii săi, methadona, LSD, solvenţii. – din care alcoolul,  cannabis-ul si LSD-ul nu dau dependenta, dar cine se mai incurca sa verifice ceva atunci cand trebuie aparat tineretul patriei de flagelul mortii albe??? Apropo, gand fugitiv, cate din substantele enumerate sunt de fapt albe? Sa fie oare vorba de rasism?

 Sfarsitul in schimb face toti banii:

ALEGEREA CEA MAI BUNA ESTE SPORTUL ŞI NU DROGUL!

Draga Politie Romana, alegerea cea mai buna din cate alte variante?

Daca e sa vorbim de toate variantele si alegerile pe care le are un om de facut in cursul vietii sale… apoi, poate uneori cea mai buna alegere este Cititul. Sau Munca. Sau Burlacia. Sau Sinuciderea, cine stie? Dintre toate astea, ar trebui omul intotdeauna sa aleaga Sportul? Chiar asa model de succes e Mutu?

Daca e, in schimb, sa presupunem ca alegerea se rezuma la Sport vs. Drog, aici chiar e discutabil.

Primo, nu cred ca cele doua sunt pe acelasi plan. E ca si cum ai spune “Cel mai bun fruct este marul si nu leusteanul!” Secundo, nu cred ca sunt prea multi tineri fix in situatia asta :))) Cati dintre voi ati stat si v-ati gandit la un moment dat: “Ce sa fac, ma, sa aprind jointu’ asta sau sa aleg suta de metri garduri?” Plus ca, poate nu or fi drogurile o alegere buna in general, dar sunt atatia mici si nevolnici tocilari pentru care nici sportul nu e chiar o varianta. Sincer, mi-as dori ca toti acesti tocilari sa fumeze ceva si sa scrie niste carti faine decat sa ii chinuim la groapa cu nisip.

Si acum serios, daca Politia ar avea cat de cat 4 clase, un dram de creier si nu ar veni de pe o filiera de dat bacul la Sport la toate probele, nu ar fi mai cinstit si in interesul progresului sa spuna “ALEGEREA CEA MAI BUNA E STUDIUL SI NU DROGUL”?

Doar ca asta nu ar suna bine la zecile de mii de pusti tembeli care ne populeaza scolile. Asa ca, daca tot sunt la scoala, nu mai bine sa faca sport decat sa se drogheze? Ba da, Garcea, pentru ca si ei, ca si tine, doar asta au ca variante in cursul anilor de studiu. Ce pacat ca tu ai ales sportul.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s