Dincolo de superlative. Bizness.

Oficial, o data cu postul asta infiintez categoria “Umor involuntar”.

Am primit link-ul asta cu titlul de “Fizz maghiar”. Mi se pare gresit, baiatul asta e mult mai amuzant decat Fizz, pentru ca Fizz nu si-a propus niciodata sa faca lumea mai buna. El vroia doar una mai buna. Acest ‘rapper’ ungur e fix din categoria Miss Univers: “Ce vei face daca vei castiga?” “Voi opri razboaiele, voi hrani toata Africa, voi trata SIDA si ma voi bucura mult de titlu impreuna cu prietenele mele care fac acelasi lucru pe alte planete!”

Plus ca Fizz nu a avut niciodata 4 pastravi murati pe refren, ultimul dintre ei reusind performanta inegalabila de a fi si pastrav si murat si ucigator de gay. Not that there’s anything wrong with that.

Dar lasand aberatia la o parte, va prezint aberatia:

Yeee, come on, that’s right. Catch the bad man, stop your plan, Bin Laden.

In locul porumbelului, la sfarsit nu zburam, ma tavaleam pe jos de ras si il aratam pana din mijloc lui Speak. Doar asa, de terorist.

4 responses to “Dincolo de superlative. Bizness.

  1. Mie mi se pare ca totusi se aseamana cu ceea ce a scos acum Cedry2k, in ceea ce priveste abordarea subiectului “razboiul ca afacere”. Yeah. Cum on. That’s right.

  2. Păstrăvii ăia muraţi cântă de parcă îi strânge cineva de iţe. 😀
    Să fie pace în lume!!!!!!!11111111111doitreipartu

  3. ceva de genu: me and me bitches(fatzele alea de acolo) wanna stop the war

  4. ma luat de cap … de ochi … de burta … buhahahaha… Omu’ e grav rau man. Adika … 2Pac Shakur RIP, you got my respect … da’te dreaku de iluzie optica ce esti de chelu’ pizdi, fatza de killer insa o inima atat de filantropa, un creier mic dar sincer; zici ca e un mormoloc intr-o pizda sufocat de candidoza ei.

    Excelent Teo … unde le gasesti man?!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s