Ia te uita!

Poate e mai demult treaba, dar nu am auzit pana acum de nicaieri: “Comedy Central Presents” se poate receptiona si in Romania, pe Boom TV Comedy.

Din pacate, dupa ce apare in program, se pare ca se transmit episoadele de la 1 la 70, care sunt deja de ceva ani buni pe net, si deci sunt sanse foarte mari sa le stie toata lumea deja. In plus, Comedy Central Presents e destul de slab ca si show de stand up, si in ultima vreme programeaza din ce in ce mai multi artisti facuti parca la sablon.

Un vis frumos ar fi sa inceapa sa transmita HBO special-uri de stand up comedy… de altfel, cam toate show-urile mari si bune sunt produse de HBO (Robin Williams, Chris Rock), pe langa faptul ca HBO Comedy Half Hour bate la fund Comedy Central Presents. Daca tot e sa preiei ceva de pe CC, de ce nu South Park sau The Today Show? Bine, nu ca nu m-ar bucura ca sunt cativa oameni care au stand up comedy pe televizor, asta e intotdeauna un lucru bun 😉

3 responses to “Ia te uita!

  1. pacat ca e doar pe Boom TV …. ca nu sutn toate cele 70 episoade pe net 😦 eRDeeShul mamii masii

  2. Este un pas pana la urma insa BoomTV, nici macar nu stiu si nici nu am catadicsit sa vad ce televiziune il au in grila de programe.
    Mie mi-a placut Bill Burr [mi sa parut funny] … din Comedy Central si grasu’ ala … Iglesias. Scuze, am zis gras 😀 … vroiam sa spun “horizontaly challanged” 🙂

  3. Afaik, Tonight Show îl vor da cei de la Antena2.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s