RoBlogFest 2007

Am gasit si ascultat festivitatea de premiere de la RoBlogFest. Nu am sperat vreodata sa castig ceva, deci va rog sa luati obiectia ca venind de la un om preocupat de domeniu, si nu ca o manifestare a amaraciunii 😉 , dar sa ne fie iertat:

De ce naiba nu au angajat un MC profesionist? Inteleg ca oamenii erau mai interesati sa auda rezultatele decat sa fie entertained, dar un pic de cursivitate si atmosfera nu au ranit vreodata pe nimeni, nu? Decat o simpla recitare monotona pe o tonalitate metalica a clasamentelor la fiecare categorie, durea pe cineva sa se auda in boxe o voce placuta care insira mai cu har locurile si premiile? Parerea mea personala si proprie, de parca ar putea sa fie altfel – do it yourself are limite.

3 responses to “RoBlogFest 2007

 1. Data viitoare sa-l cheme pe L Doc sa le faca atmosfera. Probabil insa ca multi nu ar fi in stare sa proceseze la timp ce ar zice el 🙂

 2. Apreciez efortul tau discret, haios si incapatanat de a populariza un gen in care crezi si care iti iese (judecand dupa “faimoasa” bucata cu semnele de punctuatie)

  Admir si vana analitica.

  Pentru ca avem gusturi destul de inrudite, il stii pe Matt, “the Filthy Critic”? Mie mi se pare o culme greu de atins. Isi lucreaza atent fiecare paragraf, dar cum ajunge pe culmile alea, nu inteleg! Take a look when you have a chance.

  🙂

 3. Chiar am fost cu Tibi acolo si m-am cacat pe mine de ras cand i-am vazut pe fiecare la microfon, parca frigea. Arsh!
  Si chiar ar fi trebuit un MC si sa nu se fi facut premierea chiar asa in repezeala. Anyhow… misto ca studiu antropologic 😛

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s