Speranta moare ultima

Cam cate sanse credeti ca am avea sa facem asa ceva inainte sa sara acefalii constipati pe noi ca suntem de prost gust? Pana una alta, cand o sa avem un regizor cu care ne-am rupt in gura de destule ori si care intelege cum gandim, o sa facem si din astea 😉 Stay tuned to Deko…

10 responses to “Speranta moare ultima

 1. Ideea este simpla : Suntem inchisi la minte insa ne place sa parem ”toleranti”.

 2. poti sa mi dai o adresa de mail unde sa intreb cate ceva?lingvistic,fraza mea e varza.cred ca si semantic.:p in fine,ai inteles ideea:p

 3. ai vazut ca s-a stricat vremea?:-(

  ce te face sa crezi ca nu a sarit nimeni pe ei? cred doar ca sunt maturi, si-au asumat acel procent de comentarii, si au mers nisat.
  La noi frica si greatza de gura vecinului pe care nu-l cunosti, nu are nici o implicare in viata ta, nu conteaza in niciun fel dar este VECINUL, e inca de amploare si nu va disparea cel putin prea curand. Schimbarile in oameni, stie fiecare de pe propria piele, se fac al naibii de greu.

  despre regizori…nu comentez…macar daca ar fi case de productie, ca un regizor, un dop, mai poti sa aduci.

 4. alexandra – banuiesc ca era vorba de Teo, nu de mine 😛

 5. nu se spune “inchisi la minte” ci incuiati. si nu inteleg ce vrei sa zici prin :”Suntem inchisi la minte insa ne place sa parem ”toleranti””

 6. adaugire(scuze teo de msg astea cam spam):
  nu neaparat ca nu inteleg ce spune propozia aia, ci mai mult ce incerci tu sa insinuezi

 7. aprozarnet,se spune inchisi la minte,exista asa ceva in limbaj popular,iar limbajul popular face parte dintr o limba si este acceptat de lingvisti.mai degraba prop ta nu e logica,si nu poate fi acceptata:”nu se spune “inchisi la minte” ci incuiati.”ai aici o conjunctie adversativa,”ci”,care cere,sui generis,ceva ce se opune afirmatiei anterioare.cum inchisi la minte este sinonimul frazeologic al lui “incuiati”,prop e incorecta gramatical si implicit semantic.mai pe scurt,forma incorecta,continut ilogic.e interesant cum ai ales acest “nu se spune”insa.cine nu spune?si de ce nu ti asumi ceea ce spui?argumentele de tipul asta(“(nu)se spune””se zice”,bla bla)se numesc argumentum ad populum si sunt de cele mai multe ori forme fara fond care nu reusesc sa convinga decat pe cel care nu stie exact ce a afirmat si se lasa pacalit de cazuistica ta:p asa ca ai grija altadata cand corectezi,fraza e perfect logica,si gramatical,si semantic,daca nu intelegi din prima,mai gandeste te o data inainte sa spui ca “nu se spune asa”.critica ce ascunde complexe sau incultura e trista.
  krossfire,de teo era vba,nu de tine:p

 8. nu am criticat, am facut doar o observatie despre cum credeam eu ca este corect. daca zici tu “ca se spune”(in lb popular) “inchisi la minte” okay, insa eu stiam de cineva ca poate fi “un incuiat” cat si doar “incuiat”. dar poate sunt amanadoua valabile(si cum zic eu si cum zici tu)
  cat la ce ai zis tu acolo, nu sunt atat de destept sa-mi dau seama exact, dar intuiesc ca nu este prea coerent nici textu` tau.
  in rest, ma bucur ca stii gramatica bine, e un lucru bun. bravo. insa aplic-o intr-un mod mai relaxat.
  cele bune`

 9. Lookie here, Claudiu Teohari, I’m making you an offer you can’t refuse: I’ll translate your CS monologue, then I’ll translate your argument here, and I’ll send them both to Louis CK, let him be the judge. We’ll see who’s lacking in the brains and/or taste department. And of course, as your friend-who-is-too-smart-for-his-own-good can explain, this will undoubtedly benefit your nascent brand. You guys always win, even when you lose. It’s all good in a fucked up world when you don’t give a damn about the others. But you already knew that, since you work in advertising.

  Oh, and don’t forget to thank me at some point for “the unexpected honor” of nominating your blog in RoBlogFest.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s