Carlos Menstealia

No comment.

6 responses to “Carlos Menstealia

  1. Furociosu’ dreaku …. Uite asta originalitatea in copy-paste stand-up. Omu’ asta practic nu a schimbat nimic. Hmmmmm … Poate ca totusi a schimbat ceva … transpira ca un porc!

  2. #@$(*@$^@$$@V @#(*&@%)_$(&%#$@)#($* ^_@#*$^G )&*@#%RGHPC(*Y

    A$$hole.

  3. Defapt mie imi palce sa numesc asemenea acte: plagiat cu stil. Lucrurile vechi trebuie adaptate dupa era noua. Ca s-a refacut “Titanic”, ca s-a refacut filmul “Dracula”, etc. ar fi trebuit sa aveti aceasi reactie! Inevitabil ca cineva va castiga de pe urma acestui “palgiat”, dar acel cineva da un aer nou glumelor vechi, si le readuce pe scena ca sa nu fie uitate. Si voi oameni nerecunoscatori, apreciati ca ceea ce fac unii! (chiar si daca e vorba despre “plagiat”). Si bine nu vorbesc de plagiatul ala nesimtit. Eu vorbesc ca le iei ideea si o pui in alt ambalaj, negresit continutul va fi acelasi, dar il vei savura (pe continut evident 😛 ) si in ambalaj vechi si in ambalaj nou cu aceasi savoare, deliciu!

  4. man..cand se face un film, daca se face dupa o carte, se spune dupa ce carte a fost facut, si astfel i se recunosc drepturile autorului si i se mai si platesc.
    si daca se fac noi adaptari la scenarii vechi la fel.

  5. Hai uite sa zicem asa: Tu ai o companie care da faliment, si ca om gandindu-te ce ai putea face zici “domne, hai s ale ofer oamenilor contracte mia bune, sa ii motivez sa imi creasca productia” si iti iese teraba si reusesti si ca apoi peste 20 de ani sa vina altu sa faca la fel si in fata la televizor marea lui poveste cat de bun e si ce a facut el e extraordinar etc. si apoi et astepti ca in fata a milioane de oameni sa zica da domne, deci am preluat ideea de acum 20 de ani cand televizorul era pentru cei bogati si nu stiau decat 20 de insi cat de mare a fi fost tu. Ideea e ca e bine asa ceva si daca nu, e ca plagiatul la romani, implicit tiganii care au luat nshpe mii de melodii grecesti si le-au facut manele… crezi ca e cineva interesat?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s