O fi bine, o fi rau?

…asa, si tot frecand-o eu pe net, am dat in ziarul Cotidianul peste un interviu cu Valeriu Lazarov. Nimic socant pana aici. Dar ia te uita ce subtitlu are: “Cunoscutul om de televiziune renunta temporar la telenovele ca sa produca emisiuni de tipul stand-up comedy si ii cauta Andreei Marin un format proaspat.”

Trecand peste dezvaluiri si clarificari despre augustele Andreea, Oana si, ca doar nu o sa lipseasca, Augusta, ajungem la ultimul paragraf al interviului, unde asa graieste Lazarov: “Avem un acord cu Antena 1, pentru care vom produce patru noi „Geniali“ si alte sase programe speciale de umor gen stand-up comedy, pentru la toamna. Tot atunci vom face un alt format si pentru TVR.

Huh? In primul rand, ce e aia program special de umor gen stand up comedy? Suna ca o infernala struto-camila branduita ca stand up comedy ca tot a venit valul si atunci de ce sa nu profitam. M-a mai socat si numarul de 6! Asta inseamna 6 editii sau 6 programe diferite? 

Inclin sa cred ca e de rau. Sa va explic de ce:

Cine va face stand up in emisiunile astea? Nu de alta, dar suntem doar o mana de oameni prin toata tara. De noi nu e vorba, Bobo si Showtime sunt la PRO, ar mai ramane doar ESUA si Nicu Bendea din Cluj. Ne interesam si aflam, dar nu cred ca vad vreo legatura intre Nicu, Dragos, Patricia si Adrian pe de o parte si Lazarov pe de alta… De ce zic asta? Pai sa trecem la al doilea motiv pentru care cred ca o sa fie de rau.

Lazarov pana acum a produs doar emisiuni tintite la cel mai mic numitor comun al populatiei. Asta ca sa nu zic pentru prosti. Lasand la o parte “Surprize, surprize”, sa ne gandim doar ca el a produs echivalentul romanesc al The Jerry Springer Show… cine stie cunoaste.

Deci se pare ca e vorba de niste emisiuni facut ori cu cvasi-amatori, ori cu actori de teatru care vor face stand up pentru prima data pe sticla. Asta e rau. In plus, nivelul va fi cat de jos se poate, ca sa rada tot publicul.

Si asta e si mai rau. Oameni care nu stiu cu se mananca stand up facandu-se de ras pe gustul poporului.

Noroc ca Tociu si Palade sunt blocati la PRO si ca Oana Zavoranu s-a certat cu nenea Valeriu, pentru ca, dupa cum suna reteta, ei ar fi fost perfect pe gustul lui Lazarov.

One response to “O fi bine, o fi rau?

  1. bai, la postul asta am ridicat si eu o sprinceana…hai ca m-ai facut curios!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s