Iulian ne fute la creieri cu sexul

Desteapta-te, romane! Si apoi mai si culca-te 😀

Asa bine graieste mesterul poet, ocazional radiofonic, Tanase ca nu m-am putut abtine sa nu citez intreg textul:

Este foarte grav ca oamenii au ajuns sa faca sex

Inchizitorii de serviciu sint cu totii niste virgini. Ei nu fac sex de teama ca nu cumva cineva sa ii filmeze si sa posteze materialele pe Internet. Din cauza abstinentei voluntare, conditie obligatorie pentru ca inchizitorii sa poata aparea la televizor infasurati in mantia moralitatii, sexul inchizitorilor de serviciu a inceput sa fie asaltat de pene, ceea ce dovedeste ca inger nu te nasti, ci devii. Acestea sint persoanele care urla cel mai tare, dar nu de placere, atunci cind vreo profesoara de franceza din Zalau sau Faurei face imprudenta sa faca sex cu prietenul sau, si mai si, chiar cu sotul. Cum au aparut pozele si filmele alea pe Internet? Ele au aparut pentru ca, pur si simplu, doi oameni au facut sex? De cind naiba fac oamenii sex? Si de ce? De-ndata ce apare o astfel de problema, inchizitorii de serviciu devin preotii certitudinilor. Vinovat pentru aparitia pozelor cu profesoara de franceza din Zalau nu este acel depanator cretin de computere, care a gasit pozele in calculator si le-a pus pe net. Vinovati sint aceia care au facut sex. Cine face sex trebuie sa plateasca. Daca parintii lor n-ar fi facut sex, inchizitorii de serviciu nu s-ar mai fi nascut, si ar fi fost pacat. Ipocritii lu’ Peste sint pretul pe care il platesc, poate, parintii lor pentru o clipa de neatentie din tinerete.
Fara nici o rezerva ii iau apararea profei de franceza din Zalau. Problema nu este ca ea a facut sex cu sotul si s-au filmat acasa la ei, si treaba lor. Problema este ca exista cretini care repara calculatoare, virusind viata privata a unor oameni normali.
UPDATE: Pentru ca exista multi oameni inteligenti care bintuie pe acest blog, va/le propun, apropo de subiectul cu profa din Zalau, o ancheta semi-sociologica. Ancheta se reduce, de fapt, la o singura intrebare: DE CE FAC OAMENII SEX?”
Iubita mea zice ca e din cauza ca le place. Eu zic ca e din cauza ca daca oamenii nu ar mai face sex, am ramane fara sex. E unicul bun care e 100% artificial si care nu se gaseste in natura. Si inainte sa obiectati, animalele nu fac sex, ele fac dragoste. D’asta avem atat de multa dragoste in lume si atat de putin sex, ca ele sunt mai multe.
Ma rog, asta daca nu se aplica si daca ai treaba cu vreun delfin. Atentie, link-ul este doar pentru persoanele care din punct de vedere psihic sunt extrem de echilibrate, ceea ce stiu ca suna oarescum oximoronic. In plus, clipul e cu porcosenii, deci nu va uitati la monitor pe langa minori, mai bine va legati la ochi si ii lasati pe ei sa se uite.
Va oferim, ca un cadou din partea arhivelor Studioului Cinematografic Buftea, o scena pasionala intre actorii Doome More si Michael Douglasshole.

7 responses to “Iulian ne fute la creieri cu sexul

 1. Oamenii fac sex pentru ca exista!
  Ma fut, deci exist…mare vorba din batrani
  Unii spune ca te perpetuezi…
  E complicat, Teo, draga

  Pup

  PS Problema mea este in momentul asta, daca tinerii EMO vor face si ei SEX si se vor perpetua…cum va arata un prunc/puradel EMO?
  Si, mai am intrebari in zona, dar deja simt ca ma bat campii de iarba dupe ceAfa.

 2. Pula de delfin are moţ. :))

 3. Avem in sfarsit dovada ierefutabila ca delfinii sunt mai inteligenti decat oamenii. Propun sa fie exclus din comisia de bac.

 4. Pingback: Oamenii au ajuns să facă sex | scribu

 5. rofl.
  e din cauza de la că ne place.
  apropo, vezi că ai doo http-uri în linkul către pornhost.

 6. sa o fut

 7. Pingback: Oamenii au ajuns să facă sex | scribu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s