Asa, pe fuga…

…deci ne vedem in seara asta pe la orele 9 asa, in Phoenix la Constanta, si facem un stand up special pentru toata lumea, da?

Si maine seara, adicatelea luni, ne vedem la Brasov unde facem pentru prima oara improvizatia. Locul e Tequilla Bowling, ora e 21.00, show-ul e altceva decat stand up comedy: venim 5 oameni, facem cantece, scene de teatru, povesti, masline si atentii, totul fiind bazat pe ceea ce da publicul – titluri, locuri, personaje. ceva gen a 20-a oara stand up 😀 Deci trebuie vazut!

8 responses to “Asa, pe fuga…

 1. Salut …..foarte tari ati fost la Phoenix :)) …..va asteptam pe 14 sau 21 :))….

  Va saluta barmanul 🙂

 2. Ionut se pare ca nu v-a vazut prea des, de a zis ca ati fost foarte tari. Tu ai fost bun, si baiatul celalalt (Vio) a fost extraordinar, dar Costel a fost intr-o pasa f proasta si s-a repetat extraordinar de mult. Era vorba ca veti face un show special, ca o sa fiti 5 insi si veti improviza pe scena pe subiecte date de public. In fine se pare ca nu a iesit ce va doreati si ati incercat sa o dregeti cumva. Sper sa nu mi-o iei in nume de rau, dar asa mi s-a parut mie. Lumea care l-a vazut prima oara a zis ca a fost wow, dar nici pe departe la nivel cu care ne obisnuise. Tu ai fost singurul constant. Esti bun in fiecare show. Vio care de obicei este mai putin funny a fost aseara intr-o forma de invidiat de orice comediant. Eu venisem pt improvizatie, sper sa veniti si la C-ta cu trupa cea mare asa cum ati promis data trecuta.
  Mihai

 3. @ionut
  si noi salutam pe barmanu’ sefu’ 😀

  @mickey
  multam de feedback!

  “Era vorba ca veti face un show special, ca o sa fiti 5 insi si veti improviza pe scena pe subiecte date de public. In fine se pare ca nu a iesit ce va doreati si ati incercat sa o dregeti cumva. Sper sa nu mi-o iei in nume de rau, dar asa mi s-a parut mie.”

  :)) nu am incercat sa dregem nimic si nu ti-o iau in nume de rau, pentru ca nu stii exact despre ce era vorba: show-ul pe care il anuntasem si care nu s-a mai facut pentru ca ceilalti doi oameni nu au putut sa plece din Bucuresti e cu totul altceva decat stand up comedy – e improvizatie, si asta inseamna niste probe in care se canta, se face teatru, ma rog… cu totul altceva 😉

  Si in orice caz, e greu de crezut ca am incercat sa dregem ceva, din moment ce pana acum avem peste 25 de show-uri de stand up in Phoenix, toate sold-out cu cateva zile inainte, in comparatie cu unul singur de improvizatie facut in acelasi loc. Stand up comedy e unde e sufletul nostru, improvizatia o facem in joaca, de distractie, pe langa stand up 🙂

  Cu toate astea, speram ca data viitoare o sa fie toata lumea disponibila pentru “Zis si Facut!” si o sa te poti bucura si tu 100%.

 4. @mickey ….daca si costel a fost in pasa proasta :))) …..chiar ai venit degeaba :))) …..nu comentez mai departe 🙂

 5. Vio e foarte tare.

 6. ps: dar mickey…cat ceri pe consultatia asta?:)

 7. eu merg la fiecare infatisare a voastra in Pheonix, si nu ma las de voi curand 😀 si sunt tare curios cu o sa fie showul “zis si facut”
  onsulus sau cum iti spui– dai cat vrei nu-i broblem

 8. Cum am reusit sa ratez? :-L
  Cand mai veniti la Brasov?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s