Taxi FTW!

Si apropo de prostiile de care m-am preocupat ieri si pe care le-am povestit azi, iaca am gasit si imnul perfect pentru multimea muta de maine:

14 responses to “Taxi FTW!

 1. Incep sa te banuiesc de paranoia! Daca eu am spus ca am fost foarte multumita de cum a iesit emisia m-ai banuit de prea multa diplomatie, daca nu merge emisia pe net, asa cum nu merg multe altele datorita IT ului nostru valoros, ai senzatia ca e cenzura. Zau Teo, ori mai lasi iarba ori mai lasi ipocrizia!!!!

 2. Ipocrizie inseamna sa imi spui ca ti-a placut emisiunea. In plus o sa mai curga apa prin hidrocentrale pana o sa accept sa iti permiti sa-mi spui ce sa las.

  Te-am lasat.

 3. Pingback: Acuma, na! | BloguLuTeo

 4. Draga domnisoara/doamna Oana Mares, tin sa precizez ca inainte sa-l vad pe Teo la “emisiunea” ta sincer nu stiam ca exista. Din cate am vazut pe net, emisiunea ta se rezuma la “cine a supt pula la cine saptamana trecuta” sau mai pe scurt “tabloide” deci din prima imi imaginez coeficientul tau de inteligenta. Cat despre faptu ca pretinzi ca ti-a placut emisia sa fim seriosi cui ii place sa isi ieie pule`n gura repetat (la modul figurat bineinteles). Sunt de acord 100% cu absolut tot ce o zis Teo, are perfecta dreptate…pana si lui Bogdan ii era mila de tine si iti lua apararea…sec. Oricum ideea principala e urmatoarea… Teo ar trebui invitat la toate emisiunile de genu… (banuiesc ca sunt multe… nu imi permit sa ma uit la ele…) sunt curios la emisiunea lu Maruta cum ar fi.. Cat despre lasatu lu Teo de iarba…eu zic ca o sa se lase…cand o sa ai tu& restul persoanelor care iti urmaresc emisiunea un numar de neuroni egal cu jumate din cate grame de iarba a fumat…slabe sanse… dar speranta se pierde ultima.

 5. Facem Revolutie!!!! in rest amintestetii draga oana cum ai ajuns u acolo…stii u ce vreau sa zic:P

 6. cum sa ajunga ? foarte simplu (elatie) cu asta am zis totu!!!!

 7. A fost foarte amuzant sa o vad pe prezentatoare, enervata la culme (dar totusi incercand sa para ca nu) ca nu poate sa urmeze la sange desfasuratorul si neputand sa dea acele slide-uri facute cu mare “truda” de producatoare inca din zorii zilei…munca de miner ce mai! Si e intradevar infernal sa faci un rahat de succesiune de poze cu o voce pitigaiata pe fundal…Nici nu poti cu moviemakeru’ din windows…nuuuu…iti trebuie ceva “pro” cu licenta :))
  Bafta cu show-urile!!

 8. Nu BoBo, elatia e starea caracteristica lui Teo, pentru don’soara mai trebuia un “f” in fata :)) si la propriu si la figurat….

  Suntem rai acum… poate e o fata isteata si ea si telespectatorii ei… dar intr-un mod mai….special…

 9. Sa inteleg ca Oana Mares era blonda de la emisiune? :/

 10. Ce prosti sunteti – va luati de fata fara sa intelegeti macar ceea ce a comentat. Toti v-ati bagat ca musca in cacat, comentul Oanei era pentru Teo. Chiar si o dispunta publica daca era, trebuia sa-i lasam pe protagonisti sa o joace.

  Haidi pace!

 11. “disputa” – o futui de limba

 12. Jumătate din cei care aţi comentat nici măcar nu ştiţi să scrieţi româneşte. Eu cred că voi sunteţi mai rău decât băieţii aceia din Iaşi care mor în fiecare zi de la consumul de legale. Toată ziua staţi cu tabloidul sub nas şi cu telecomanda în mana uitandu-vă la Taraf TV şi OTV. Eu cred ca aveţi neuroni cam jumatate din căt pui într-un joint.

 13. Ce ma distreaza! Toata lumea sare pe saraca Oana… De ce sunteti toti asa revoltati?? Fiecare cu parerea lui, eu mi-o sustin pe a mea…Aia e ca Teo rulz, frate si spor in continuare! Tu mai bagi un zambet in tot rahatu asta :)))

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s