Daca nu am avea vicii/ Am fi doar niste roboti.

Am fost tag-uit de Nenorocitu’ sa imi fac publice 5 vicii. Sub rezerva ca tot ce zic nu poate fi folosit decat in folosul meu, iata o lista aleatoare, dar deloc intamplatoare de vicii:

1.  Pornografia – doar amatoreasca, si aproape in exclusivitate romaneasca. Vreau sa stiu ca daca tot imi dau o laba, e uitandu-ma la oameni carora as putea sa le explic usor de ce o fac.

 2. Stand-up comedy – il trec ca si viciu pentru ca e o chestie de care nu ma pot lasa, care mi-a adus pana acum mai multe probleme decat avantaje. S-ar putea in curand sa treaca la calitati, dar mai vedem.

3. Masturbarea – in stransa legatura cu numarul 1. O activitate de care pana acum nu m-am putut lepada, si care mi-a adus neajunsuri pentru ca de multe ori… o, la dracu, nu meritati sa va povestesc de ce… credeti-ma pe cuvant ca nu e bine sa o faci in draci 🙂

4. Fumatul – de tigari normale. Nu imi dau seama inca de neajunsuri, decat daca ma pui sa urc 2 etaje. Dar pun pariu ca atunci cand o sa vreau sa imi vad nepotii cum cresc si se bucura de viata, o sa horcai pe un pat de spital scuipand lucruri care ar trebui sa stea in interiorul corpului meu. E, imi bag pula in ei de nepoti.

5. Fumatul – de iarba. Da, e cool si inofensiv. Pana cand te trezesti transpirand fara sa fi adormit inca, plin de panica pentru lucruri pe care nu le-ai facut. Gandindu-te la ce mama dracului oi fi pacatuit de esti acum pedepsit sa tremuri de frica degeaba. Si, sincer, cine nu se recunoaste mai sus, nu a fumat destul sau ce trebuie. 

 Si ca sa fie treaba distractiva, dam leapsa mai departe. Sa fie: Vlad, Andressa (vedeta a blogosferei, dar veche cunostinta), Deea si, de ce nu, ignorand orice posibila eticheta de care nu sunt constient, Dragos Bucurenci.

Sa fie vicii la toata lumea, dar sa stim si noi 🙂

4 responses to “Daca nu am avea vicii/ Am fi doar niste roboti.

 1. Haha! 🙂 Bine te-am regasit!

 2. Cosbuc monopolizeaza blogosfera!

  Pe cine faci tu, mai, vedeta? Vedeta esti tu, ca ai si microfon!!
  Am raspuns deja la o leapsa cu 5 lucruri pe care nu le stiati despre mine si am marturisit si un viciu.
  Mai multe nu spun, las painea pentru revistele de scandal! 😛

  Nu ai glumit cand ai spus nesuferit! :))

 3. sarumana andressa, ne mai auzim noi 🙂

 4. mare dreptate ai referitor la verde..cine n a fumat destul nu concepe ce misto si maret e un atac de panica indus de inofensiva domnisoara in cauza…dar asta e, pana una alta ma duc sa mi fac un bong :))…tare blogul, tari stand upu urile, tine o tot asa;)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s