O idee simpla si prea buna…

gunoi

Via V-twin, un om prea nervos pentru bunastarea lui psihica. Dar care are totusi dreptate cu aruncatul la gunoi. Daca va e lene sa cautati un cos de gunoi si sunteti pizde proaste sau baieti cu tricou “Gigolo italiano 800$”, luati-o ca pe cea mai noua si trendy forma de fitness.

Hai, la cat mai multa grafica naspa si la cat mai putine chistoace pe strazi!

7 responses to “O idee simpla si prea buna…

 1. O campanie Sprite…
  Sunt Fizz si stiu sa dau la cosh…

 2. acest tip de mesaj ar trebui transmis prin intermediul outdoor-urilor in toate orasele din Romania ca poate cine stie ar prinde si la copii astia din generatia mc’donalds… Sustin grafica naspa si decenta!

 3. Use the trash for a better tomorow!

 4. whoa! Dude, cool, mersi de ‘susţinere’.

 5. da fain, daca nu merge cu cele mai sofisticate metode aplicam cele mai simple metode care isi ating intotdeauna scopul

 6. eu zic ca cea mai buna metoda la noi ar fi un slogan de genul “arunca pe jos. baga-ti pula in ele de cosuri si de fraieri”. la noi merge teoria inversa..:)

 7. … sau acest mesaj ar trebui lipit pe orice cos de gunoi din toata Romania. Sa facem din tara noastra un loc mai curat, sa facem din tara noastra un mic colt de rai…. bla bla bla …
  Nimeni n-o sa respecte nici cea mai mica regula in Romania decat daca nerespectarea ei ar aduce sanctiuni pecuniare directe 😀 sau mai bine, un pulan in mecla.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s