Daca nu exista, trebuia inventat. Dar exista!

Stiti, uneori va iubesc asa de mult, intr-un mod crestin si curat, fratesc si intru simtamantul national, incat imi vine sa impart cu voi absolut tot ce imi lumineaza viata. Dar cum nu pot sa imi postez pe blog fereastra, verdele si prea putinele femei pe care le cunosc intim, va voi da ce a ramas.

Clipul asta.

E pe bune. Si e minunat. Minunat ca un cantec de privighetoare intr-o dimineata racoroasa de mai. Ca sursurul unui izvor curat de munte ce cade in capul a zece virgine versate in arta amorului oral ce se imbaiaza chicotind si stropindu-se jucaus una pe alta. Ca zambetul unei prostituate care isi da seama ca i-ai dat cu 10 lei mai putin, dar nu ii pasa, pentru ca ai fost prea bun la a-ti cere scuze dupa.

Ce-ar putea sa fie altceva decat un retardat care, printre altele, te invata sa tai mere in timp ce il imita pe Yogi Bear?

6 responses to “Daca nu exista, trebuia inventat. Dar exista!

  1. Din ce vad eu, asta face mishto de emisiunile de gen(de fapt de cei ce le prezinta)…omu a facut o “aroganta” cum ar zice Becali.

  2. O sa tai si eu tevi imitandu-l pe Robocop…cine filmeaza 😀 ?

  3. Pingback: O chestie faina si una penibila « Gramo’s World

  4. se vede ca suntem o societate de consum, te iubesc e folosit atat de usor, digerat pe masura: un FMCG in toata puterea cuvantului 🙂

  5. America – cel mai retardata natzie de pe terra [in crestere de efectiv]

  6. Adika ca cand ma gandesc ca si noi avem 2 chesti la care ne uita toata ziua pe Tevelizor … Becali + Manele [si telenovele]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s